Gyakori kérdések

Szülinapi újságról

Mi is a szülinapi újság valójában?

A kiválasztott dátumon megjelent újságokat digitalizáljuk, az aznapi sajtó legérdekesebb újság oldalait válogatjuk össze a személyes Szülinapi Újságba. A teljes újságlapokból grafikusaink egy újságreplikát állítanak össze A/3-as méretben, melyben egy főoldali cikket átszerkesztenek az ünnepeltről szóló egyedi cikké valamint csecsemőkori fényképet vagy egy választható korhű grafikát illesztenek mellé.

Több fotót, egyedi cikket is kérhetek bele?

Igen, erre is van lehetőség, rendelés során megadhatod hány egyedi cikket és fényképet szeretnél beletetetni.

Több dátumból is összeállíthatom?

A szülinapi újság egy adott dátumú újság(ok) replikája, több dátumot nem tudunk bele tenni, de adott dátumon belül lehet hogy a kívánt oldalszámot több újság felhasználásával tudjuk elérni.

Hány újság tartalmából készül a szülinapi újság?

A kívánt oldalszámot elképzelhető hogy csak több újság felhasználásával tudjuk elérni, ez függ a választott dátumtól (megrongálódott eredeti példány, nem minden nap volt megjelenése minden újságnak stb).

Megírják a köszöntőt, egyedi cikket helyettem?

Az újság attól lesz teljesen egyedi, hogy Te magad teszed azzá azzal hogy egy olyan köszöntőt, cikket írsz bele, ami az ünnepeltről szól. Segítségül a rendelés során mutatunk pár példát, amit akár át is tudsz írni vagy ötletet meríthetsz a saját cikkedhez.

Nincs csecsemőkori képem, akkor mi kerül bele?

Az újság attól lesz teljesen egyedi, hogy az ünnepelt saját fotóját tesszük bele, de előfordulhat, hogy ilyet nem tudsz küldeni nekünk. Ilye esetben rendelés során választhatsz egyedi grafikáink közül is, de ha azt szeretnéd, kép nélkül csak a cikket is meg tudjuk jeleníteni.

Rendelésről, Átvételről, Fizetésről

Hogyan tudok rendelni?

Webáruházunkon keresztül a „Megrendelés” gomb megnyomása után a szükséges lépések elvégzését követően. Amennyiben elakadsz vagy további kérésed lenne, keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Mennyi idő alatt készül el megrendelésem?

S.O.S szolgáltatás kérése esetén pár óra alatt elkészítjük az ajándékot nyitvatartási időn belül. Ezt a rendelés során tudod majd kérni felár ellenében.

Igyekszünk minden rendelést 1 munkanapon belül elkészíteni! Amennyiben elkészült az ajándék, értesítünk az átvétel miatt.

Az alap szülinapi újság elkészítési ideje 1 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben munkanapon 16:00 óráig leadod a rendelésed, következő munkanapon 14:00 óra után át is tudod személyesen venni az egyedi újságot.

Amennyiben házhoz szállítást választasz ahhoz plusz egy munkanapra van szükség.

Mit jelent az S.O.S. átvételi lehetőség, mikor válasszam ezt?

A Te rendelésed soron kívül elkészítjük, ha szorít az idő.

S.O.S. rendelés esetén, amennyiben munkanapon 15:30-ig leadod rendelésed, aznap 17:00-ig át tudod venni nálunk, 15:30 utáni rendelés esetén másnapra tudsz érte jönni. Ha S.O.S. újságod elkészült, telefonon értesítünk!

Rendelés során ki tudod választani ezt az opciót felár ellenében.

Hogyan tudom átvenni a kész újságok?
  • Személyes átvételre az alábbi átvételi ponton van lehetőséged: 1095 Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1. (Sarok üzlet) Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00. Térkép
  • Futárszolgálaton keresztül elküldjük Neked
  • Futárszolgálaton keresztül elküldjük közvetlenül az ajándékozott részére egy személyes üzenetet tartalmazó kísérő kártyával, mely szövegét Te adhatod meg. Ebben az esetben előre kell fizetned a csomagot!
Hogyan tudom fizetni rendelésemet?
  • készpénzzel az újság átvételekor (átvételi pont vagy futár)
  • bankkártyával on-line (OTP simplepay)
  • banki előre utalással (rendelés végén megküldött adatok alapján)